Priser og sted

Jeg har desværre for tiden ikke mulighed for at tilbyde individuelle eller gruppesessioner eller holde oplæg i dagtiden.

Individuelle sessioner

Konsultation (60 minutter): 900 kr.

8 konsultationer: Ialt 6400 kr (evt efterfølgende konsultationer: 800 kr).

Studierabat: Som studerende over 18 år koster individuelle sessioner 500 kr. Et forløb på 8 gange koster ialt 3200 kr (evt efterfølgende konsultationer: 400 kr).


Gruppesessioner

Hvis I selv kan danne en gruppe, er priserne pr person pr session: 500 kr for 2 personer, 400 kr for 3 personer, 300 kr for 4 personer og 250 kr for 5 eller flere personer. For studerende fratrækkes 100 kr på alle de nævnte beløb.


Søskende/familie

For instruktion af søskende (og forældre sammen med børn) er prisen som en individuel konsultation, dvs ialt 900 kr pr session og ialt 6400 kr for et forløb på 8 sessioner.

For børneinstitutioner, skoler o.lign.

Jeg kommer gerne ud og holder oplæg om, hvad mindfulness er, og specielt hvordan mindfulness kan benyttes i forhold til børn og unge. Der vil desuden indgå konkrete øvelser, og jeg vil dele af mine erfaringer. Et oplæg på 2 timer f.eks. som fyraftensmøde eller på pædagogisk dag koster 3200 kr. Ring og snak med mig om mulighederne, hvis I har andre ønsker. Det kunne f.eks. være, at jeg kom ud i institution, skole eller fritidsordning og afholdt et forløb for børnene.


Konsultation

Jeg har konsultation i Ordrup og på Frederiksberg.

Betaling

Kontant, bankoverførsel eller overføsel via MobilePay. Det er desværre ikke muligt at benytte betalingskort.


Forløb

Du skal regne med ca 1 ugentlig konsultation i 8-10 uger for at få fuldt udbytte af instruktionen, da det er afgørende, at få metoderne inkorporeret i hverdagen.


Introduktion til mindfulness meditation til børn og unge

Du er naturligvis velkommen til blot at møde op til en enkelt konsultation, prøve dig lidt frem derhjemme og eventuelt komme tilbage til flere konsultationer senere. Teknikken er specielt velegnet til at blive trænet i rolige perioder, da den er særligt rettet mod at forhindre stress i at udvikle sig (se www.loneross.dk/om-mindfulness-meditation).

Nogle børn og unge ønsker måske at komme i selskab med en forælder. Det kan være en rigtig god ide, fordi forælderen ved at lære om teknikkerne kan støtte den daglige praksis derhjemme. Forældre kan også komme alene for at lære om teknikkerne, før de tager stilling til, om det er meningsfuldt for netop deres barn at lære disse teknikker.

Ordrup:


Konsultationen ligger i mit hjem på Grønnevænge 17, 2920 Charlottenlund.


Det er lige overfor Ordrup Skole.


Der er gratis parkering på vejen foran huset.

Nærmeste S-togsstation er Charlottenlund Station (ca 15 minutters gang).

Frederiksberg:


Konsultationen ligger i lokaler, der blandt andet huser TAG Copenhagen, på Kong Georgs Vej 12 (baghuset), 2000 Frederiksberg.


Det er ved Prins Constantins Vej.


Parkering på de omkringliggende veje er gratis i 2 timer.

Nærmeste Metro er Frederiksberg Station (ca 15 minutters gang).