Hvad kræver det?

Instruktion


Selv om det ikke er hårdt at meditere, vil man som regel opleve modstand mod nye vaner. Man finder på undskyldninger og stiller spørgsmål ved, om det overhovedet virker, om man gør det rigtigt osv osv. I den periode er det gavnligt at modtage instruktion ca en gang om ugen. Ved at skulle til instruktion, holdes man fast i motivationen. Og ved at have en uge mellem instruktionerne har man tid til at gøre sig erfaringer og opdage nye spørgsmål, som vi kan diskutere til instruktionen.


Det anbefales derfor, at man har 8-10 timers instruktion, mens man grundlægger de nye vaner.


Det er svært at finde på grunde til ikke at blive gladere, slippe af med stress og negative tanker, forebygge angst og depression og opleve naturen og andre mennesker med nye øjne. Skænderier og bekymringer vil aftage. Det eneste, det kræver (- og det er så også det sværeste), er en beslutning om at gå igang og holde ved.

Tidsforbrug


Du behøver kun at regne med at bruge 10-15 minutter hver dag på mindfulness meditation. Til gengæld er det vigtigt, at du øver dig dagligt - hellere en kort meditation hver dag end en times meditation en gang om ugen.Er du klar?


Hvis du føler dig klar eller vil vide mere, kan du få de praktiske informationer på www.loneross.dk/priser-og-sted og kontakte mig på www.loneross/kontakt.